Toimitusehdot

Tuotteiden toimitus

Käytämme Postin kuljetuspalveluita. Pienet ja kevyet paketit saatetaan toimittaa kirjekuoressa suoraan kotiosoitteeseesi.

Postipakettien toimitusmaksu 7,90 €

Meihin voit aina ottaa yhteyttä, jos epäröit kuljetustapaa. Me autamme. [email protected], puh 010 2814 930.

Tuotteiden vaihto ja palautus

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Vaihto ja palautus on maksuton.

Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossaan, käyttämätön sekä edelleen myyntikuntoinen. Käytettyjen tai vaurioituneiden tuotteiden hintaa emme korvaa.
Mikäli tuotteen saadessasi huomaat siinä jotain kuljetuksen aikana syntyneitä vaurioita, ilmoitathan siitä viipymättä meille sopiaksesi vaihdosta tai palautuksesta.

Palautus- ja vaihto-oikeutta ei ole personoiduilla tuotteilla (esim. logomerkatut tuotteet) eikä Outlet tuotteilla.

Lähetyksen mukana tulee aina palautus/vaihtolomake, joka tulee täyttää ja olla palautuvan paketin mukana. Palautus/vaihtolomakkeesta löytyy myös postin ja matkahuollon palautussopimusnumero, joka tulee näkyä selkeästi paketissa osoitteemme ylä- tai alapuolella. Emme vastaanota palautuksia, jotka on lähetetty meille muulla tavoin kuin annetuissa ohjeissa.

Postin palautusopimusnumero 614509                

Teokem Oy/Palautus
Muuntamontie 2
80100 Joensuu

Paketin noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus. Jos tilaus palautuu meille tästä johtuen, niin veloitamme tilaajalta lähetys- ja palautuskulut.

Jos tarvitset uuden palautuslomakkeen, niin ota yhteyttä meihin sähköpostilla, [email protected] Saat tätä kautta palautuslomakkeen. Annamme palautukseen tarvittavan postin tai matkahuollon sopimusnumeron samassa sähköpostissa.

Säilytä palautuksesta saamasi kuitti, jolla voit todistaa luovuttaneesi palautettavan tuotteen kuljetettavaksi. Korvaamme kuljetuksessa kadonneiden tuotteiden hinnan vain tätä kuittia vastaan.

Meihin voit aina ottaa yhteyttä, jos on jotakin kysyttävää. [email protected], puh 010 2814 930.

Hinnat

Verkkokaupan kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Tuotteiden takuu

Tuotteiden takuu vaihtelee valmistajasta ja maahantuojasta riippuen. Takuuasiat hoidamme parhaiten ja nopeimmin puhelimessa. Jos epäilet tuotteesi virheen kuuluvan takuunpiiriin, niin soita meille 010 2814 930.

Maksutavat

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. 

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. 

Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.

Pivo
Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla. Pivon käyttöehdot

MobilePayEhdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.
MobilePayn ehdot

Siirto
Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:
OP:n yleiset euromaksuehdot (.pdf)
Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla (.pdf)

Apple Pay
Käyttöehdot ovat tarjolla Applen sivuilla.
Apple Payn käyttöehdot

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Walley, Jousto ja AfterPay. Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Walley
Walleyn yleiset lasku- ja erämaksuehdot yrityksille (.pdf)Walleyn yleiset lasku-, tililuotto ja erämaksuehdot (.pdf)Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (.pdf)

Lue lisää: walley.fi

Jousto
Jousto-tuoteseloste (.pdf)Lue lisää: jousto.com

OP Lasku
OP Laskun kuluttajaehdot (.pdf)
OP Laskun tuoteseloste kauppiaalle (.pdf)
Lue lisää: op.fi

AfterPay
Lue lisää: afterpay.fi